Web Analytics Made Easy - Statcounter

تورم مصرف کننده ژاپن در ماه نوامبر ماه گذشته میلادی بیشترین افزایش سالانه در ۲ سال گذشته را به علت افزایش هزینه‌های سوخت ثبت کرد.
تورم مصرف کننده ژاپن در ماه نوامبر (ماه گذشته میلادی) بیشترین افزایش سالانه در ۲ سال گذشته را به علت افزایش هزینه‌های سوخت ثبت کرد؛ که نشانه‌ای از عواقب افزایش قیمت کالا‌های اساسی در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تحلیلگران می‌گویند، با این حال، بعید به نظر می‌رسد که این افزایش بانک مرکزی ژاپن (BOJ) را وادار کند که محرک‌های پولی را به این زودی حذف کند، زیرا تورم هنوز با هدف ۲ درصدی این بانک فاصله دارد.

آمار‌های منتشر شده در روز جمعه، چالش جدید سیاست گذاران برای جلوگیری از افزایش هزینه‌های زندگی به خانوار‌های در حال حاضر آسیب دیده و ضعیف و بهبود اقتصادی شکننده ژاپن را نشان می‌دهد.

هاروهیکو کورودا، رئیس بانک مرکزی ژاپن روز پنج شنبه گفت: کاهش ارزش ین می‌تواند با افزایش قیمت کالا‌های وارداتی درد بیشتری به نسبت به قبل به خانوار‌ها وارد کند.

یاسوناری اُئنو، اقتصاددان ارشد بازار گفت: «در مواجهه با افزایش قیمت طیف وسیعی از ملزومات روزانه، مصرف کنندگان ژاپنی ممکن است در افزایش هزینه‌ها محتاط‌تر شوند.»

آمار‌های دولتی نشان داد، شاخص قیمت مصرف کننده ژاپن (CPI) که شامل مواد غذایی نمی‌شود، اما هزینه‌های نفت را در بر می‌گیرد، در ماه نوامبر نسبت به سال گذشته ۰.۵ درصد افزایش یافت.

این افزایش، بیشترین میزان از فوریه ۲۰۲۰ بوده است. در ماه اکتبر هم ۰.۱ درصد افزایش را ثبت کرده است.

این افزایش در اثر رشد ۱۵.۶ درصدی هزینه‌های انرژی اتفاق افتاده است. هزینه‌های مواد غذایی نیز ۱.۴ درصد رشد داشته که نشان می‌دهد خانوار‌ها با وجود پایین ماندن حقوق خود، با افزایش هزینه خواربار مواجهند.

منبع: فارس

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تورم تورم نقطه به نقطه تورم تولید تورم تولید کننده ماه نوامبر افزایش هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۶۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد

در پی تصمیم عربستان سعودی برای افزایش قیمت فروش نفت خود به اکثر مناطق جهان در ژوئن، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۷۸ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید.

عربستان سعودی، قیمت فروش رسمی نفت خود به آسیا، شمال غربی اروپا و مدیترانه را در ژوئن، افزایش خواهد داد که منعکس کننده انتظارات برای تقاضای قوی در تابستان امسال است.

وارن پاترسون، مدیر تحقیقات کالای شرکت آی‌ان‌جی در این باره گفت: قیمت نفت پس از این که هفته گذشته تحت تاثیر فروکش تنش‌های ژئوپلیتیکی، بیش از ۷.۳ درصد سقوط کرد، هفته معاملاتی جاری را با افزایش آغاز کرد. این افزایش پس از اقدام عربستان سعودی در افزایش قیمت فروش رسمی نفت خود به اکثر مناطق جهان در بحبوحه محدود شدن عرضه در سه ماهه جاری، روی داد.

در چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، فعالیت بخش خدمات برای ششمین ماه متوالی، به روند توسعه ادامه داد و رشد سفارش‌های جدید، سرعت گرفت و اعتماد تجاری، رشد قوی را تجربه کرد و امیدواری به احیای اقتصادی پایدار، تقویت شد.

هفته گذشته که سرمایه‌گذاران به هضم آمار اشتغال ضعیف آمریکا و ارزیابی زمان احتمالی کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو پرداختند، هر دو شاخص، شدیدترین کاهش هفتگی را در سه ماه گذشته تجربه کردند و نفت برنت بیش از هفت درصد و وست تگزاس اینترمدیت، ۶.۸ درصد کاهش هفتگی را به ثبت رساندند.

نرخ ریسک ژئوپلیتیکی در قیمت نفت هم با برگزاری مذاکرات برای آتش‌بس در غزه، ضعیف شده است.

با این حال، چشم انداز توافق در روز یکشنبه، ضعیف به نظر رسید زیرا حماس بر خواسته خود برای پایان یافتن جنگ در قبال آزادی اسرا، تاکید کرد و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، کاملا آن را رد کرد.

تونی سایکامور، تحلیلگر بازارهای شرکت آی‌جی اظهار کرد: این خبر که رژیم صهیونیستی، پیش می‌رود و عملیات خود در رفح را گسترش می‌دهد، ممکن است به توافق آتش بس احتمالی، ضربه بزند و تنش‌های ژئوپلیتیکی خاورمیانه را که ظاهرا فروکش کرده بود، دوباره برانگیزد.

بر اساس گزارش رویترز، در سیگنالی از محدودتر شدن عرضه، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز اعلام کرد شرکت‌های انرژی آمریکایی در هفته گذشته، برای دومین هفته متوالی، شمار دکل‌های حفاری نفت و گاز طبیعی را کاهش دادند. دکل‌های حفاری نفت، هفت حلقه کاهش یافت و به ۴۹۹ حلقه رسید که بزرگترین کاهش هفتگی از نوامبر سال ۲۰۲۳ بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه بازار اجاره از بازار مسکن جدا شد / آمارهای نگران‌کننده برای مستاجران
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب